Dagcursus “Homeopathie voor thuis en op reis”

In deze dagcursus leer je de grondbeginselen van de homeopathie en die te gebruiken in het leven van alledag. Je leert hoe je homeopathie kunt toepassen bij allerlei kleine klachten voor jezelf en je kinderen zoals griep, verkoudheid, hoest, klachten na val, tandpijn, verbrandingen etc.

In de ochtend komen grondbeginselen van homeopathie aan bod, hoe werkt homeopathie, wat is het verschil met de reguliere geneeskunde, wat is het verschil tussen acute en chronische klachten, wat is het nut van ‘acute’ homeopathie. We gaan ook praktisch aan de slag door te ontdekken wat draaien en schudden voor invloed heeft op water en hoe een homeopathisch middel aanvoelt en proberen we energie te voelen. Vervolgens gaan we zelf een homeopathisch middel maken met aansluitend een reading van dit middel.

In de middag leer je hoe homeopathie voor jezelf en je kinderen praktisch te gebruiken en te werken met het boekje “homeopathische huis- en reisapotheek”, krijg je belangrijke tips hoe tot een juist middel te komen en behandel ik een aantal middelen en situaties waarin je het kunt toepassen. We gaan ook zelf aan de slag door praktijkvoorbeelden te proberen op te lossen. Ook eigen inbreng is hier welkom.

Cursusinformatie

DatumZaterdag 18 Mei 2019
TijdInloop: 09:15 uur
Aanvang: 09:30 uur tot 16:30 uur
(Pauze van 12.30-13.30 inclusief vegetarische lunch)
PlaatsPraktijk voor klassieke homeopathie Eugene van Grinsven, Dr. Titus Brandsmaplein 19, Tilburg
Kosten€80,-
Inclusief het boekje “Homeopathische huis en reisapotheek”, vegetarische lunch
Exclusief EHBO-middelendoosje
MeedoenregelingIs mogelijk
informatie meedoenregeling
Opgevenper telefoon: 013-5358164
per mail: info@eugenevangrinsven.nl
Maximaal aantal deelnemers10