Cursus “Homeopathie voor thuis en op reis”

In deze cursus leer je de grondbeginselen van de homeopathie en die te gebruiken in het leven van alledag. Je leert hoe je homeopathie kunt toepassen bij allerlei kleine klachten voor jezelf en je kinderen zoals griep, verkoudheid, hoest, klachten na val, tandpijn, verbrandingen etc.

Dag 1 ochtend: De grondbeginselen van homeopathie komen aan bod, hoe werkt homeopathie, wat is het verschil met de reguliere geneeskunde, wat is het verschil tussen acute en chronische klachten, wat is het nut van ‘acute’ homeopathie. We gaan deze ochtend ook praktisch aan de slag door te ontdekken wat draaien en schudden voor invloed heeft op water en hoe een homeopathisch middel aanvoelt en proberen we energie te voelen.

Dag 1 middag: In de middag gaan we een homeopathisch middel maken met aansluitend een reading van dit middel.

Dag 2: Op deze dag leer je hoe homeopathie voor jezelf en je kinderen praktisch te gebruiken, leer je te werken met het boekje “homeopathische huis- en reisapotheek”, behandel ik een aantal middelen en situaties waarin je het kunt toepassen. We gaan ook zelf aan de slag door praktijkvoorbeelden te proberen op te lossen. Ook eigen inbreng is hier welkom.

Cursusinformatie

DatumZaterdag 7 en 14 september 2024
TijdInloop: 10.15 uur
Aanvang: 10.30 uur tot 15 uur ( lunchpauze van 12.30 tot 13uur)
PlaatsPraktijk voor klassieke homeopathie Eugene van Grinsven, Dr. Titus Brandsmaplein 19, Tilburg
Kosten€80,-
Inclusief het boekje “Homeopathische huis en reisapotheek”
Exclusief EHBO-middelendoosje
Opgevenper telefoon: 013-5358164
per mail: info@eugenevangrinsven.nl
Maximaal aantal deelnemers8